Kira

Any de naixement: octubre 2014
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

Aquesta petita ja fa massa que espera una llar. És activa però obedient. Molt simpàtica i afectuosa. Es porta bé amb altres gossos. Conviu amb el nostre estimat Lyko, a qui ha canviat la vida a millor! Kira és una gossa per gaudir-la i estimar-la! Imagines quants moments podeu viure junts? Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2014
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Esta pequeña ya hace demasiado espera un hogar. Es activa pero obediente. Muy simpática y cariñosa. Se lleva bien con otros perros. Convive con nuestro querido Lyko, al que ha cambiado la vida a mejor! Kira es una perra para disfrutarla y amarla! ¿Imaginas cuantos momentos podéis vivir juntos? ¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org