Limbo

Any de naixement: agost 2018
Sexe: Femella
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

La Limbo va arribar molt joveneta i espantada. La vida a la gatera la va deprimir, es va aprimar i no volia menjar ni es movia gaire. Però sembla que últimament està més animada. Tot i això, cal trobar-li una llar aviat. Quan arribem a la gatera, la Limbo sempre ens espera perquè l’agafem i l’omplim de petons i abraçades. Que a gust es troba aquesta gata en braços! Vine a fer-li petons que segur que t’hi enamoraràs!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2017
Sexo: Hembra
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Limbo llegó muy jovencita y asustada. La vida en la gatera la deprimió, adelgazó y no quería comer ni se movía mucho. Pero parece que últimamente está más animada. Sin embargo, hay que encontrarle un hogar pronto. Cuando llegamos a la gatera, Limbo siempre nos espera para que la cojamos y la llenemos de besos y abrazos. Que a gusto se encuentra esta gata en brazos! Ven a darle mimos que seguro que te enamorarás!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org