Prado

Any de naixement: novembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

En Prado va ser trobat a Canovelles, però ningú no l’ha reclamat mai. Els primers dies estava molt trist. No es podia creure que la seva família l’hagués deixat abandonat tan petit. Però ja ha acceptat que l’han deixat d’estimar i ara és hora de mirar al futur. És un gos jove i de mida petita. Sociable amb altres gossos. No para de fer petons als seus companys de pati. És actiu però molt obedient. El seu esport preferit: adormir-se als braços d’algun voluntari o cuidador. Busquem familia responsable per ell. Sabem que ell posarà tot de la seva part per fer-te feliç. I tu? Pots estimar-lo com mereix? Si la resposta és sí, vine! T’està esperant!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Prado fue encontrado en Canovelles, pero nadie lo ha reclamado nunca. Los primeros días estaba muy triste. No se podía creer que su familia la hubiera dejado abandonado tan pequeño. Pero ya ha aceptado que la han dejado de querer y ahora es hora de mirar al futuro. Es un perro joven y de pequeño tamaño. Sociable con otros perros. No para de besar a sus compañeros de patio. Es activo pero muy obediente. Su deporte preferido: dormirse en los brazos de algún voluntario o cuidador. Buscamos familia responsable para él. Sabemos que él pondrá todo de su parte para hacerte feliz. Y tú? Puedes amarlo como merece? Si la respuesta es sí, ven! Te está esperando!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org