Raw

Any de naixement: novembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Braco
Mida: Gran

En Raw va arribar de petit al refugi i en el seu primer any de vida ja sap que és l’abandonament. Tot i així, és un gos molt simpàtic i sociable que confía amb les persones. Sempre està alegre i movent la cua. És una llàstima que la seva família no sàpigues valorar el gran gos que tenien al seu costat. Ell no perd l’esperança de trobar una nova llar i nosaltres tampoc. Vine a conèixer al Raw. Potser tu seràs la seva nova familia?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Braco
Tamaño: Grande

Raw llegó de pequeño el refugio y en su primer año de vida ya sabe que es el abandono. Aún así, es un perro muy simpático y sociable que confía con las personas. Siempre está alegre y moviendo la cola. Es una lástima que su familia no sepa valorar el gran perro que tenían a su lado. Él no pierde la esperanza de encontrar un nuevo hogar y nosotros tampoco. Ven a conocer a Raw. ¿Quizás tú serás su nueva familia?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org