Toner

Any de naixement: gener 2014
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjana

En Toner és sociable amb altres gossos i amb la gent és molt dolç i amorós. Necessita una llar. Necessita molt més afecte del que li podem donar. Necessita una família on ser estimat. Si vols conèixer al Tòner, t’espera al nostre refugi!!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2014
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Toner es sociable con otros perros y con la gente es muy dulce y amoroso. Necesita un hogar. Necesita mucho más afecto del que le podemos dar. Necesita una familia donde ser querido. Si quieres conocer al Toner, te espera en nuestro refugio!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org