Bender

Any de naixement: maig 2018
Sexe: Mascle
Raça: Pastor Belga Malinois
Mida: Gran

En Bender és un gos sociable amb altres gossos. Enèrgic però obedient. És un gos d’aquells que és tan fàcil d’estimar, que no entenem com algú el va poder deixar al carrer. Busquem una bona família per ell. Ens ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2018
Sexo: Macho
Raza: Pastor Belga Malinois
Tamaño: Grande

En Bender es un perro sociable con otros perros. Enérgico pero obediente. Es un perro de los que es tan fácil de querer, que no entendemos como alguien lo pudo dejar en la calle. Buscamos una buena familia para él. Nos ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org