Lio

Any de naixement: desembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

En Lio és un gos 10. No entenem com sent tan jove, s’han pogut cansar d’ell. 
És sociable amb altres gossos i atent amb la gent. Passeja molt bé sense estirar de la corretja i és molt simpàtic. En Lio vol tornar a tenir una llar. No vol estar més temps al refugi. Vine i coneix al Lio, passa una estona amb ell. Segur que no et deixa indiferent!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Lio es un perro 10. No entendemos como siendo tan joven, se han podido cansar de él. Es sociable con otros perros y atento con la gente. Pasea muy bien sin tirar de la correa y es muy simpático. Lio quiere volver a tener un hogar. No quiere estar más tiempo en el refugio. Ven y conoce a Lio, pasa un rato con él. Seguro que no te deja indiferente!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org