Jazz

Any de naixement: desembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Mastí
Mida: Gran

En Jazz és un gos encantador. És un gos gran, amb força però un bonifaci. D’aquells gossos de cor gran. Si t’ajups al seu costat, et posa la cara entre els braços perquè necessita el contacte amb les persones. És jovenet i molt alegre. Però a la vegada, transmet una pau pròpia d’un gos més adult.

Sembla com si et xiuxiuegi que se sent sol i aprofita tota l’estona que l’abraces per absorbir aquell moment de companyia. Vine a veure’l i veuràs com et transmet una sensació especial!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Mastín
Tamaño: Grande

Jazz es un perro encantador. Es un perro grande, con fuerza pero un bonachón. De aquellos perros de corazón grande. Si te agachas a su lado, te pone la cara entre los brazos porque necesita el contacto con las personas. Es jovencito y muy alegre. Pero a la vez, transmite una paz propia de un perro más adulto. Parece como si te susurre que se siente solo y aprovecha todo el tiempo que lo abrazas para absorber ese momento de compañía. Ven a verlo y verás como te transmite una sensación especial!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org