Tinder

Any de naixement: desembre 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Tinder és una gossa molt dolça. Conviu amb un altre mascle i es porten molt bé. No estira gaire de la corretja quan passeja i és d’aquelles gosses divertides. I és molt neta també! Necessita algú que l’ajudi a viure una nova vida amb amor i tranquil·litat en una llar responsable. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Tinder es una perra muy dulce. Convive con otro macho y se llevan muy bien. No tira mucho de la correa cuando pasea y es de aquellas perras divertidas. ¡Y es muy limpia también! Necesita alguien que le ayude a vivir una nueva vida con amor y tranquilidad en un hogar responsable. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org