Nano

Any de naixement: abril 2015
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

En Nano no ha tingut gaire sort fins ara. De cop, la seva vida es va veure trencada i gràcies a una de les nostres voluntàries, ha pogut arribar al refugi per tenir una segona oportunitat. És un gos molt carinyós i tranquil, que pot conviure amb altres gossos. Li encanten les carícies! Vine a veure el Nano. Ajuda’l a trobar una nova vida!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2015
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Nano no ha tenido mucha suerte hasta ahora. De repente, su vida se vio rota y gracias a una de nuestras voluntarias, ha podido llegar al refugio para tener una segunda oportunidad. Es un perro muy cariñoso y tranquilo, que puede convivir con otros perros. Le encantan las caricias! Ven a ver a Nano. ¡Ayúdale a encontrar una nueva vida!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org