Riti

Any de naixement: maig 2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

En Riti i els seus altres dos companys (ja adoptats) van ser abandonats en una residència. De cop i volta, tots tres es van quedar sense casa i família, sols, en un lloc nou i sense entendre res. Per sort, van arribar al refugi on tenen una segona oportunitat. En Riti és un gos actiu i carinyós i està acostumat a estar amb altres gossos i passeja be. Vine a conèixer en Riti! Potser tu seràs la seva família definitiva! 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Riti y sus otros dos compañeros (ya adoptados) fueron abandonados en una residencia. De repente, los tres se quedaron sin casa y familia, solos, en un lugar nuevo y sin entender nada. Por suerte, llegaron al refugio donde tienen una segunda oportunidad. Riti es un perro activo y cariñoso y está acostumbrado a estar con otros perros y pasea bien. Ven a conocer a Riti! Quizás tú serás su familia definitiva!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org