Tona

Any de naixement: novembre 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

És una gossa molt afectuosa, sensible i amorosa. Conviu amb un altre mascle a la gàbia i es porta molt bé. Li encanta passejar, passar estona amb la gent i sentir-se lliure i estimada. Però el que no li agrada, és tornar a la gàbia. No és just, és tan jove, tan maca… La vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: novembre 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Es una perra muy cariñosa, sensible y amorosa. Convive con otro macho en la jaula y se lleva muy bien. Le encanta pasear, pasar rato con la gente y sentirse libre y estimada. Pero lo que no le gusta nada, es volver a la jaula. No es justo, es tan joven, tan bonita… ¿La quieres venir a conocer?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org