Valtor

Any de naixement: gener 2009
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

En Valtor està una mica sord i s’hi veu poc. I per això al principi desconfia una mica de qui s’acosta massa ràpid. Però si li deixes l’espai que necessita per veure que no li vols fer res, de seguida deixa que t’apropis. Passeja molt bé i gaudeix molt de les olors del camp. Es mereix tenir un espai segur per ell i una família que l’estimi tal i com és. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2009
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Valtor está un poco sordo y se ve poco. Y por eso al principio desconfía un poco de quien se acerca demasiado rápido. Pero si le dejas el espacio que necesita para ver que no le quieres hacer nada, enseguida deja que te acerques. Pasea muy bien y disfruta mucho de los olores del campo. Se merece tener un espacio seguro para él y una familia que lo quiera tal y como es.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org