Margot

Any de naixement: desmbre 2010
Sexe: Hembra
Raça: Europeu

La Margot és una gateta molt dolça. Va ser recollida al carrer al mes de desembre, en mal estat i amb un fort dolor de queixal que la feia patir molt i estar intranquil·la, estressada. Però un cop intervinguda i amb el queixal fora, la Margot va passar a ser una gateta nova. Adéu al dolor, hola vida nova! La Margot és tendra i molt agraïda. És una mica tímida però gaudeix molt de les carícies. Aquesta mixeta busca una llar tranquil·la, on tenir una vida feliç i completa. T’agradaria poder donar-li aquesta oportunitat? Vine al refugi i pregunta per ella.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2010
Sexo: Hembra
Raza: Europeo

Margot es una gatita muy dulce. Fue recogida en la calle en el mes de diciembre, en mal estado y con un fuerte dolor de muelas que la hacía sufrir mucho y estar intranquila, estresada. Pero una vez intervenida y con la muela fuera, Margot pasó a ser una gatita nueva. Adiós al dolor, hola vida nueva! Margot es tierna y muy agradecida. Es un poco tímida pero disfruta mucho de las caricias. Esta gatita busca un hogar tranquilo, donde tener una vida feliz y completa. Te gustaría poder darle esta oportunidad? Ven al refugio y pregunta por ella.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org