Nova

Any de naixement: gener 2012
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Nova és una gosseta que ens va ser retornada. Se la van endur de cadellet, moníssima, petitona, i quan va començar a créixer i a comportar-se com un cadell, juganera, mossegant-ho tot, ja no els va fer tanta gràcia i va anar voltant de casa en casa sense que ningú l’eduqués ni la socialitzés.

Ara és una gossa molt bona dins de casa, carinyosa, simpàtica, divertida, juganera… li costava sortir de passeig sense reaccionar a tot el que hi ha al seu voltant, però ara ja està bé. La Nova necessita una llar definitiva, una llar per sempre, perquè està cansada de passar de família en família i ella no en té cap culpa. La vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Nova es una perrita que nos fue devuelta. Se la llevaron de cachorrito, monísima, pequeñita, y cuando empezó a crecer ya comportarse como un cachorro, juguetona, mordiendo todo, ya no les hizo tanta gracia y fue viviendo de casa en casa sin que nadie la educara ni socializara.

Ahora es una perra muy buena dentro de casa, cariñosa, simpática, divertida, juguetona … le costaba salir de paseo sin reaccionar a todo lo que hay a su alrededor, pero ahora ya está bien. Nova necesita un hogar definitivo, un hogar para siempre, porque está cansada de pasar de familia en familia y ella no tiene ninguna culpa. La quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org