Salma

Any de naixement: desembre 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Salma va ser abandonada a un pipican a Hospitalet. Va arribar molt espantada, no entenia res. Vàrem trigar molts dies a fer-li entendre que mai més ningú li tornaria a fer mal i que l’estimaríem fins que trobés una família. Salma és activa, sociable amb altres gossos i afectuosa amb la gent. Busquem llar per ella que no l’abandoni mai més. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Salma fue abandonada a un pipican en Hospitalet. Llegó muy asustada, no entendía nada. Hicimos tardar muchos días a hacerle entender que nunca más nadie le volvería a hacer daño y que la amaríamos hasta que encontrara una familia. Salma es activa, sociable con otros perros y cariñosa con la gente. Buscamos hogar para ella que no la abandone nunca más.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org