Sigma

Any de naixement: abril 2019
Sexe: Mascle
Raça: Comú Europeu

El Sigma és un gat encantador! L’únic dels seus germans que queda per adoptar. És un gat juganer, manso, tranquil, equilibrat. Gaudeix molt de les carícies i es porta bé amb els seus companys. El Sigma és un bon gat. Un tros de pa! Heu vist amb quin estil posa per a la foto?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2019
Sexo: Macho
Raza: Europeo

Sigma es un gato encantador! El único de sus hermanos que queda por adoptar. Es un gato juguetón, manso, tranquilo, equilibrado. Disfruta mucho de las caricias y se lleva bien con sus compañeros. Sigma es un buen gato. Un trozo de pan! Ha visto con qué estilo posa para la foto?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org