Valeo

Any de naixement: gener 2009
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

En Valeo fa poc que està amb nosaltres però ja ens té el cor robat. És un avi adorable que ho passa fatal a la gàbia. Plora i està molt inquiet. Li encanta passejar per la muntanya, acompanyat dels voluntaris als que no para de demanar atencions. Busquem llar per ell, necessita sortir de la Protectora. És molt vellet. De salut està molt bé, però el seu cor està molt trist. Busquem una família responsable que pugui estimar-lo fins al final. Adoptar un gos gran té molts avantatges! Vine a conèixer en Valeo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2009
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Valeo hace poco que está con nosotros pero ya nos tiene el corazón robado. Es un abuelo adorable que lo pasa fatal en la jaula. Llora y está muy inquieto. Le encanta pasear por la montaña, acompañado de los voluntarios a los que no para de pedir atenciones. Buscamos hogar para él, necesita salir de la Protectora. Es muy viejo. De salud está muy bien, pero su corazón está muy triste. Buscamos una familia responsable que pueda amarlo hasta el final. Adoptar un perro mayor tiene muchas ventajas! Ven a conocer a Valeo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org