Petit

Any de naixement: juny 2012
Sexe: Mascle
Raça: Gran Danès
Mida: Gran

El vam recollir amb un altre gos. Eren tot pell i ossos. Les ferides i les llagues cobrien gran part del seu cos. No cal que expliquem com era la seva vida, només mirant les marques de la seva pell sabem que vivia en un infern. És un gos afectuós. Sociable amb altres gossos i amorós amb la gent. Té una noblesa infinita i això diu molt d’ell. Ha estat capaç de perdonar a les persones. Tenim tant per aprendre d’ells… Busquem una bona llar pel Petit, ja li toca ser feliç.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2012
Sexo: Macho
Raza: Gran Danés
Tamaño: Grande

Lo recogimos con otro perro. Eran todo piel y huesos. Las heridas y las llagas cubrían gran parte de su cuerpo. No es necesario que digamos cómo era su vida, sólo mirando las marcas de su piel sabemos que vivía en un infierno. Es un perro cariñoso, sociable con otros perros y amoroso con la gente. Tiene una nobleza infinita y eso dice mucho de él. Ha sido capaz de perdonar a las personas. Tenemos tanto que aprender de ellos… Buscamos un buen hogar para Petit, ya le toca ser feliz.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org