Ibaka

Any de naixement: febrer 2015
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

El vàrem trobar a Lliçà d’Amunt. Ningú l’ha reclamat. És un gos amorós que té ganes de viure i de jugar. La gàbia se li queda molt petita i no li agrada viure sol. Busquem una bona família per ell. Ibaka és un gran gos que mereix tornar a ser feliç. Si el vols conèixer, contacta amb nosaltres!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2015
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Lo encontramos en Lliçà d’Amunt. Nadie lo ha reclamado. Es un perro amoroso que tiene ganas de vivir y de jugar. La jaula se le queda muy pequeña y no le gusta vivir solo. Buscamos una buena familia para él. Ibaka es un gran perro que merece volver a ser feliz. Si quieres conocerlo, contacta con nosotros!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org