Bella

Any de naixement: febrer 2016
Sexe: Femella
Raça: Galgo
Mida: Gran

La Bella és una gossa que ha viscut una vida difícil. Va arribar d’un lloc on els galgos hi tenen un paper una mica trist. Per sort, ara està amb nosaltres on la recuperarem físicament i emocional perquè pugui trobar una família que l’estimi. 

La Bella té moltíssima por. Passes pel costat i s’espanta. No volem ni imaginar què deu haver passat. Però tot i això, té ganes de confiar i si li dones algun premi, tot i que desconfiada, el ve a ensumar. A mida que et coneix, t’accepta i sap que no li faràs res. I quan per fi t’agafa confiança, la connexió que es crea és molt forta. Busquem una família que sigui pacient i molt carinyosa i tranquil·la on ella pugui sentir la confiança que necessita per poder ser feliç. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2016
Sexo: Hembra
Raza: Galgo
Tamaño: Grande

Bella es una perra que ha vivido una vida difícil. Llegó de un lugar donde los galgos tienen un papel un poco triste. Por suerte, ahora está con nosotros donde la recuperaremos física y emocionalmente para que pueda encontrar una familia que la quiera.

Bella tiene muchísimo miedo. Pasas por su lado y se asusta. No queremos ni imaginar qué habrá pasado. Pero aún así, tiene ganas de confiar y si le das algún premio, aunque desconfiada, lo viene a oler. A medida que te conoce, te acepta y sabe que no le harás nada. Y cuando por fin te coge confianza, la conexión que se crea es muy fuerte. Buscamos una familia que sea paciente y muy cariñosa y tranquila donde ella pueda sentir la confianza que necesita para poder ser feliz. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org