Berto

Any de naixement: gener 2012
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Petit

A Berto el vam recollir a Hospitalet. Ningú ha preguntat per el petit Berto. De cop i volta, l’han deixat d’estimar i això per ell és dur. És de mida petita, pesa 6 quilos i mig. És sociable amb altres gossos. Busquem una llar per ell que sigui per sempre i pugui fer-lo feliç. Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2012
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

A Berto lo recogimos en Hospitalet. Nadie ha preguntado por el pequeño Berto. De repente, lo han dejado de amar y eso para él es duro. Es de tamaño pequeño, pesa 6 kilos y medio. Es sociable con otros perros. Buscamos un hogar para él que sea para siempre y pueda hacerlo feliz. ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org