Emilio

Any de naixement: juny 2018
Sexe: Mascle
Raça: Bretó
Mida: Petit

L’Emilio és un gosset molt sensible. Potser és degut a l’infern que va viure abans d’arribar al refugi. L’Emilio és un gos sociable amb altres gossos. Amb la gent, al principi es mostra desconfiat, però quan agafa confiança és un amor. És de mida petita.

Busquem una bona llar per ell. Té una mica d’ansietat per separació quan crea vincle amb la família però si vols donar-li una oportunitat, els nostres educadors t’ajudaran en tot el procés d’adaptació. Seria ideal com a company d’un altre gosset. Vine a conèixer aquest amor de gos. La seva carona t’enamorarà segur!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2018
Sexo: Macho
Raza: Bretón
Tamaño: Pequeño

Emilio es un perrito muy sensible. Quizás es debido al infierno que vivió antes de llegar al refugio. Emilio es un perro sociable con otros perros. Con la gente, al principio se muestra desconfiado, pero cuando coge confianza es un amor. Es de tamaño pequeño.

Buscamos un buen hogar para él. Tiene un poco de ansiedad por separación cuando crea vínculo con la familia pero si quieres darle una oportunidad, nuestros educadores te ayudarán en todo el proceso de adaptación. Seria ideal como compañero de otro perrito. Ven a conocer este amor de perro. Su carita te enamorará seguro!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org