Jake

Any de naixement: gener 2015
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

En Jake és un gos que va arribar amb molta por i desconfiança. Però des que està amb nosaltres, ha millorat molt perquè veu que hi ha persones amb qui sí que es pot confiar. Els educadors estan fent un gran treball per ajudar-lo a ser feliç. Busquem una família capaç d’entendre les necessitats del Jake. Ajuda’l a trobar la seva felicitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2015
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Jake es un perro que llegó con mucho miedo y desconfianza. Pero desde que está con nosotros, ha mejorado mucho porque ve que hay personas con las que sí se puede confiar. Los educadores están haciendo un gran trabajo para ayudarle a ser feliz. Buscamos una familia capaz de entender las necesidades del Jake. Ayúdale a encontrar su felicidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org