Bruja

Any de naixement: abril 2009
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Mitjà

La Bruja és una gossa que està enfadada amb el món perquè no enten perquè la van abandonar. Va arribar al refugi sense entendre res. Però mica en mica ja està acceptant la seva nova i millor realitat. Aquí sap que la cuidem i que estem fent tot el possible per donar-li una segona oportunitat. Els educadors l’estan ajudant molt a entendre que no totes les persones són dolentes. És una gossa tranquil·la que passeja molt bé i gaudeix de les olors del camp. Necessita una família molt amorosa que la sàpiga entendre i donar l’estabilitat i pau que necessita per ser feliç. Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2009
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Mediano

Bruja es una perra que está enfadada con el mundo porque que no entiende porque la abandonaron. Llegó al refugio sin entender nada. Pero poco a poco ya está aceptando su nueva y mejor realidad. Aquí sabe que la cuidamos y que estamos haciendo todo lo posible para darle una segunda oportunidad. Los educadores le están ayudando mucho a entender que no todas las personas son malas. Es una perra tranquila que pasea muy bien y disfruta de los olores del campo. Necesita una familia muy amorosa que la sepa entender y dar la estabilidad y paz que necesita para ser feliz. Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org

@protectoragranollers

##apagranollers ##protectoragranollers ##bruja##buscahogar ##nocompresadopta

♬ MUA! – biancajramirez123