Limpo

Any de naixement: setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

Aquest petit va arribar al refugi perquè la seva família no podia cuidar més d’ell. És un gos sociable amb altres gossos. Conviu amb altres peluts al pati i es porta molt bé. Busca una llar responsable on tornar a ser feliç. Si vols conèixer al Limpo, contacta amb nosaltres.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: septiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Este pequeño llegó al refugio porque su familia no podía cuidar más de él. Es un perro sociable con otros perros. Convive con otros peludos en el patio y se lleva muy bien con ellos. Busca un hogar responsable donde volver a ser feliz. Si quieres conocer a Limpo, contacta con nosotros.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org