Silmo

Any de naixement: abril 2018
Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

El Silmo s’ha anat tornant cada vegada més afectuós. És un gat sociable amb altres gats, tranquil i dòcil. Va arribar sent un cadell poruc i espantadís, però ha crescut al refugi, on ha après, de mica en mica, a confiar en la gent. El Silmo acostuma a estar a la cistella metàl·lica que hi ha a l’entrada de la gatera. Sempre atent, mirant cap a l’exterior a veure qui entra, qui li fa mimos o qui porta llaunetes. Tant de bo la sort arribi aviat per a tu petit. Segur que aviat arribarà una adopció que et permeti conèixer la felicitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2018
Sexo: Macho
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Silmo se ha ido volviendo cada vez más cariñoso. Es un gato sociable con otros gatos, tranquilo y dócil. Llegó siendo un cachorro miedoso y asustadizo, pero ha crecido el refugio, donde ha aprendido, poco a poco, a confiar en la gente. Silmo suele estar en la cesta metálica que hay en la entrada de la gatera. Siempre atento, mirando hacia el exterior a ver quién entra, quién le da mimos o quien le lleva latitas. Ojalá la suerte llegue pronto para ti pequeño. Seguro que pronto llegará una adopción que te permita conocer la felicidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org