Shota

Any de naixement: març 2019
Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

La malaltia del Shota fa que no pugui conviure amb altres gats, però sí amb altres gossos. Viu en un espai molt reduït i és massa jove per fer-lo estar tant de temps aquí. No volem que creixi sense saber córrer i jugar com faria qualsevol cadell com ell. Necessita una llar i una família que li ensenyi la cara bonica de la vida, on pugui ser feliç. Ajuda al Shota a renéixer!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2019
Sexo: Macho
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

La enfermedad de Shota hace que no pueda convivir con otros gatos, pero sí con otros perros. Vive en un espacio muy reducido y es demasiado joven para hacerlo estar tanto tiempo aquí. No queremos que crezca sin saber correr y jugar como haría cualquier cachorro como él. Necesita un hogar y una familia que le enseñe la cara bonita de la vida, donde pueda ser feliz. Ayuda a Shota a renacer!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org