Elli

Any de naixement: abril 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

L’Elli és una explosió d’energia positiva! És una gossa molt alegre, sociable amb altres gossos i que té infinites ganes de viure. Surt molt contenta al passeig, però mai vol tornar a la gàbia. No és just que una gossa tan jove no pugui gaudir d’una família. Necessita molta activitat física i mental. Busquem per ella una família responsable que li pugui donar l’exercici i afecte que necessita. Si vols conèixer a l’Elli, contacta amb nosaltres!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Elli es una explosión de energía positiva! Es una perra muy alegre, sociable con otros perros y que tiene infinitas ganas de vivir. Sale muy contenta en el paseo, pero nunca quiere volver a la jaula. No es justo que una perra tan joven no pueda disfrutar de una familia. Necesita mucha actividad física y mental. Buscamos para ella una familia responsable que le pueda dar el ejercicio y afecto que necesita. Si quieres conocer a Elli, contacta con nosotros!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org