Bolt

Any de naixement: març 2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Petit

En Bolt va estar molts dies perdut per Palau Solità i Plegamans. No es deixava agafar. Finalment amb l’ajuda de @aria_rescateanimal, es va poder rescatar.

És un gos poruc, però sociable amb altres gossos. Conviu amb mascles i femelles al pati. Busquem família per ell. La família ideal per Bolt, seria una amb molta paciència perquè necessita tornar a confiar en les persones. Creiem que una llar amb altres gossos li aniria molt bé. Bolt, sabem que hi ha una llar molt especial per tu, el que pasa és que encara no t’han trobat. No pateixis, que nosaltres els ajudarem a fer-ho.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: març 2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Bolt estuvo muchos días perdido por Palau Solità i Plegamans. No se dejaba coger. Finalmente con la ayuda de @aria_rescateanimal, se pudo rescatar.

Es un perro miedoso, pero sociable con otros perros. Convive con machos y hembras en el patio. Buscamos familia para él. La familia ideal para Bolt, sería una con mucha paciencia porque necesita volver a confiar en las personas. Creemos que un hogar con otros perros le iría muy bien. Bolt, sabemos que hay un hogar muy especial para ti, lo que pasa es que aún no te han encontrado. No sufras, que nosotros los ayudaremos a hacerlo.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org