Charlie

Any de naixement: març 2010
Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

El Charles va arribar en molt mal estat. El pobre anava coix, estava refredat i duia una ferida a l’orella. Ara per sort, ja està molt millor. El Charles és un gat gran i carinyós, que només busca una llar on estar tranquil i descansar. És positiu en immunodeficiència felina (FIV) però pot fer vida amb altres gats ja que aquesta malaltia és de difícil contagi (només es transmet a través del contacte amb la saliva-sang, com seria el cas d’una mossegada important). El Charles és manso i dòcil. Ens entristeix molt veure’l així. Sabem que ho té difícil però… Tant de bo una família pugui donar-li l’oportunitat que tant mereix.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2010
Sexo: Macho
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Charles llegó en muy mal estado. El pobre iba cojo, estaba resfriado y llevaba una herida en la oreja. Hoy por suerte, ya está mucho mejor. Charles es un gato grande y mimoso, que sólo busca un hogar donde estar tranquilo y descansar. Es positivo en inmunodeficiencia felina (FIV) pero puede hacer vida con otros gatos ya que esta enfermedad es de difícil contagio (sólo se transmite a través del contacto con la saliva-sangre, como sería el caso de un mordisco importante). Charles es manso y dócil. Nos entristece verlo así. Sabemos que lo tiene difícil pero… Ojalá una familia pueda darle la oportunidad que tanto merece.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org