Daiki

Any de naixement: març 2015
Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

El Daiki és un gat molt carinyós. La primera foto és de quan va arribar, una mica espantat. Les altres ja són més recents, fetes a la gatera. El Daiki necessita adopció urgent. No es mou gaire de la cistella de l’entrada perquè hi ha dos mascles a la gatera que el marquen i el tenen una mica espantat. És un encant amb les persones i li agrada molt que el rasquin i li facin carícies! Necessitem una família per a aquest petit aviat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2015
Sexo: Macho
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Daiki es un gato muy cariñoso. La primera foto es de cuando llegó, un poco asustado. Las otras ya son más recientes, hechas en la gatera. Daiki necesita adopción urgente. No se mueve mucho de la cesta de la entrada porque hay dos machos en la gatera que lo marcan y lo tienen un poco asustado. Es un encanto con las personas y le gusta mucho que lo rasquen y le hagan caricias! Necesitamos una familia para este pequeño pronto!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org