Elliot

Any de naixement: agost 2018
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

El vàrem trobar a Hospitalet del Llobregat i ningú l’ha reclamat.
És un gos que no porta bé estat a la gàbia. És molt intel·ligent, aprèn molt ràpid i li encanta que els educadors facin jocs amb ell i aprendre coses noves. Amb la gent és afectuós i sempre reclama atencions. L’Elliot necessita una llar que l’estimi i li faci oblidar la seva vida anterior. Vine a veure’l i veuràs com n’és de maco!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2018
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Lo encontramos en Hospitalet del Llobregat y nadie lo ha reclamado.
Es un perro que no lleva bien estar en la jaula. Es muy inteligente, aprende muy rápido y le encanta que los educadores hagan juegos con él y aprender cosas nuevas. Con la gente es cariñoso y siempre reclama atenciones. Elliot necesita un hogar que lo quiera y le haga olvidar su vida anterior. Ven a verlo y verás qué gran perro!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org