Kira

Any de naixement: gener 2019
Sexe: Femella
Raça: Husky
Mida: Gran

Va arribar al refugi amb el seu germà Thor, que ja ha estat adoptat. És una gossa súper bona. Sociable amb altres gossos i molt dolça. Al principi es mostra una miqueta tímida, però de seguida que et coneix, es relaxa. La Kira ha vist com el seu món canviava en poc temps. Masses canvis… però n’hi ha un per al qual sí que està preparada: trobar una llar i ser feliç. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2019
Sexo: Hembra
Raza: Husky
Tamaño: Grande

Llegó al refugio con su hermano Thor, que ya ha sido adoptado. Es una perra súper buena. Sociable con otros perros y muy dulce. Al principio se muestra un tanto tímida, pero enseguida que te conoce, se relaja. Kira ha visto como su mundo cambiaba en poco tiempo. Demasiados cambios… pero hay uno para el que sí está preparada: encontrar un hogar y ser feliz. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org