Showy

Any de naixement: abril 2018
Sexe: Femella
Raça: Mastí
Mida: Gran

La Showy va arribar amb els seus cadellets al refugi. No volem imaginar en quina situació els va tenir… És una gossa adorable, molt dolça i educada. És sociable amb altres gossos i amb la gent, un amor. Busca família, una llar on trobar allò que segurament no ha tingut mai. Vols venir a conèixer aquesta coseta dolça?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mastín
Tamaño: Grande

Showy llegó con sus cachorros en el refugio. No queremos imaginar en qué situación los tuvo… Es una perra adorable, muy dulce y educada. Es sociable con otros perros y con la gente, un amor. Busca familia, un hogar donde encontrar lo que seguramente no ha tenido nunca. ¿La quieres venir a conocer esta cosita dulce?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org