Davo

Any de naixement: abril 2017
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La història del Davo ens ha marcat molt. Ell sempre ha sigut un gos molt estimat, però una causa de força major l’ha portat a quedar-se sense llar.
És un gos molt llest i divertit. Ens sorprenen totes les seves habilitats i ens enamora la seva energia i ganes de viure. És de mida mitjana i pesa 22 quilos plens d’amor. És sociable amb altres gossos. Busca una llar! Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2017
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

La historia del Davo nos ha marcado mucho. Él siempre ha sido un perro muy querido, pero una causa de fuerza mayor la ha llevado a quedarse sin hogar. Es un perro muy listo y divertido. Nos sorprenden todas sus habilidades y nos enamora su energía y ganas de vivir. Es de tamaño medio y pesa 22 kilos llenos de amor. Es sociable con otros perros. Busca un hogar! Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org