Tiku

Any de naixement: abril 2015
Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Mida: Mitjà

En Tiku ens veu arribar i ja corre cap a nosaltres. Es frega, ronroneja i demana mimos sense parar. Però quan veu la càmera… no es deixa fer fotos! És un gat preciós i molt i molt faldero. És feliç quan l’acariciem, el rasquem i li fem companyia. Com pots no tenir una família petit?
El Tiku té 5 anys i és positiu en FIV. Tot i això fa vida completament normal!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2015
Sexo: Macho
Raza: Europeo
Tamaño: Mediano

Tiku nos ve llegar y ya corre hacia nosotros. Se frota, ronronear y pide mimos sin parar. Pero cuando ve la cámara… no se deja hacer fotos! Es un gato precioso y muy muy faldero. Es feliz cuando la acariciamos, lo rascamos y le hacemos compañía. Cómo puedes no tener una familia pequeño? Tiku tiene 5 años y es positivo en FIV. Sin embargo hace vida completamente normal!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org