Guacamole

  • Any de naixament: abril 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Guacamole va arribar al refugi sent un cadellet prim i espantadís però amb el pas del temps i el contacte permanent amb les persones s’ha anat tornant cada vegada més dòcil. No és un gat d’aquells que et vingui a rebre quan arribes a la gatera, però agraeix amb la mirada i amb el gest cada carícia que vens a fer-li. Vine a veure el Guacamole!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2019
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Guacamole llegó al refugio siendo un cachorrito delgado y asustadizo pero con el paso del tiempo y el contacto permanente con las personas ha ido volviendo cada vez más dócil. No es un gato de aquellos que te venga a recibir cuando llegas a la gatera, pero agradece con la mirada y con el gesto cada caricia que vienes a hacerle. ¡Ven a ver a Guacamole!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org