Zeya

  • Any de naixament: gener 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Zeya és una gateta que va arribar al refugi de molt petita. És tranquil•la, sociable amb altres gats i li agrada molt que vinguin a acariciar-la. Destaca pel seu pelatge d’un to gris i uns ulls groguencs preciosos. Busquem una família per a aquesta adorable petita!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: gener 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Zeya es una gatita que llegó al refugio de muy pequeña. Es tranquila, sociable con otros gatos y le gusta mucho que vengan a acariciarla. Destaca por su pelaje de un tono gris y unos ojos amarillentos preciosos. Buscamos una familia para esta adorable pequeña!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org