Domenich

Any de naixement: març 2014
Sexe: Mascle
Raça: American Bully
Mida: Mitjà

Vam recollir al Domenich en molt mal estat de salut. El pobret quasi no podia caminar. És positiu a leishmània però actualment la té totalment controlada. És un gos molt divertit i afectuós amb la gent i sociable amb femelles. Conviu amb la Nina a la gàbia i es porten molt bé.

Petit, com has canviat! Per fi veiem com et brillen els ulls. Has començat a ser feliç! I això no és res, t’espera una vida d’aventures i amor! Ja veuràs que una bona família s’enamorarà de tu. Busquem llar responsable per ell. Ja li han trencat el cor una vegada i no volem que n’hi hagi una segona Si el vols conèixer, contacta amb nosaltres!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2014
Sexo: Macho
Raza: American Bully
Tamaño: Mediano

Recogimos a Domenich en muy mal estado de salud. El pobre casi no podía caminar. Es positivo en leishmania pero actualmente la tiene totalmente controlada. Es un perro muy divertido y cariñoso con la gente y sociable con hembras. Convive con Nina en la jaula y se llevan muy bien.

Pequeño, como has cambiado! Por fin vemos cómo te brillan los ojos. Has empezado a ser feliz! Y eso no es nada, te espera una vida de aventuras y amor! Ya verás que una buena familia se enamorará de ti. Buscamos hogar responsable para él. Ya le han roto el corazón una vez y no queremos que haya una segunda Si quieres conocerlo, contacta con nosotros!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org