Focs

Any de naixement: maig 2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

El Focs va arribar al refugi a mans dels seus prioritaris que no podien cuidar més d’ell. Focs és un gos molt afectuós amb la gent. Passeja molt bé. Rebre tota mena d’atencions és el que més li agrada a la vida!! És tranquil i noble, un company ideal d’aventures.

No és compatible amb altres animals (gats, conills…) però sí amb altres gossos. Busquem una bona llar per ell. Focs ha tingut una vida difícil. Si la seva carona t’ha robat el cor, contacta amb el nostre refugi!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Focs llegó al refugio a manos de sus prioritarios que no podían cuidar más de él. Fuegos es un perro muy cariñoso con la gente. Pasea muy bien. Recibir todo tipo de atenciones es lo que más le gusta en la vida !! Es tranquilo y noble, un compañero ideal de aventuras.

No es compatible con otros animales (gatos, conejos …) pero sí con otros perros. Buscamos un buen hogar para él. Focs ha tenido una vida difícil. Si su carita te ha robado el corazón, contacta con nuestro refugio!

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org