Manolo

  • Any de naixament: març 2013
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Manolo va arribar després de ser trobat molt malferit al pati d’un particular. De mica en mica aquest petit s’ha anat recuperant i ara ja està llest per trobar una família. És positiu en FiV, però fa vida normal com qualsevol altre gat. Manolo: només tu saps tot el que has passat en aquest temps, però et prometem que la vida no és només patiment. Junts trobarem una família i amb ella la felicitat que tant mereixes.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2013
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Manolo llegó después de ser encontrado muy malherido en el patio de un particular. Poco a poco este pequeño se ha ido recuperando y ahora ya está listo para encontrar una familia. Es positivo en FIV, pero hace vida normal como cualquier otro gato. Manolo: sólo tú sabes todo lo que has pasado en este tiempo, pero te prometemos que la vida no es sólo sufrimiento. Juntos encontraremos una familia y con ella la felicidad que tanto mereces.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org