Misumisu

  • Any de naixament: febrer 2014
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Misumisu és el més afectuós de la gatera dels positius. Té FiV però fa vida normal com qualsevol altre gat. Aquest petit et segueix en busca de carícies per tot arreu! I promet regalar-ne un munt a aquella família que vulgui adoptar-lo i descobrir el bon gat que és!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: febrero 2014
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Misumisu es el más cariñoso de la gatera de los positivos. Tiene FyV pero hace vida normal como cualquier otro gato. Este pequeño te sigue en busca de mimos por todas partes! Y promete regalar un montón de cariño a aquella familia que quiera adoptarlo y descubrir el buen gato que es!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org