Pea

  • Any de naixament: maig 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Pea és una gateta molt afectuosa, li encanta fregar-se entre les teves cames i posar-se panxa enlaire per jugar i que la rasquis. Va arribar fa temps i mai l’ha reclamat ningú. Com pot ser? És dolça i molt bona. La Pea mereix una família millor. Que la cuidi per sempre i sàpiga valorar-la. És un amor, us ho assegurem!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: maig 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Pea es una gatita muy cariñosa, le encanta frotarse entre tus piernas y ponerse boca arriba para jugar y que la rasques. Llegó hace tiempo y nunca lo ha reclamado nadie. ¿Cómo puede ser? Es dulce y muy buena. Pea merece una familia mejor. Que la cuide para siempre y sepa valorarla. Es un amor, te lo aseguramos!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org