Austràlia

  • Any de naixament: novembre 2011
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’entrada de l’Austràlia al refugi va ser complicada. Estava deprimit i no volia menjar. El temps ha passat i de mica en mica s’ha anat acostumant a la vida al refugi. A l’Australia li encanta la gent. Carícies al cap, la barbeta… De seguida el tindràs col•locat panxa enlaire i ronronejant sense parar. Vine a conèixe’l! És un encant!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: noviembre 2011
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

La entrada de Australia en el refugio fue complicada. Estaba deprimido y no quería comer. El tiempo ha pasado y poco a poco se ha ido acostumbrando a la vida en el refugio. A Australia le encanta la gente. Caricias en la cabeza, la barbilla… Enseguida lo tendrás colocado boca arriba y ronroneando sin parar. Ven a conocerlo! Es un encanto!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org