Jara

Any de naixement: juny 2011
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Jara és una gossa molt especial. Sociable amb altres gossos i amb la gent és un amor. Necessitem acollida o adopció urgent. La Jara ha de ser intervinguda per extreure uns tumors benignes que té al costat de les costelles i no pot fer la recuperació al centre. La Jara et toca el cor només amb la mirada. Una mirada neta i sincera que et traspassa l’ànima. Ella només té bondat. L’han deixat abandonada, sola i molt espantada però no guarda cap rencor cap a l’ésser humà. Ens queda tant per aprendre d’ells…

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2011
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Jara es una perra muy especial. Sociable con otros perros y con la gente es un amor. Necesitamos acogida o adopción urgente. Jara debe ser intervenida para extraer unos tumores benignos que tiene al lado de las costillas y no puede hacer la recuperación en el centro. Jara te toca el corazón sólo con la mirada. Una mirada limpia y sincera que te traspasa el alma. Ella sólo tiene bondad. La han dejado abandonada, sola y muy asustada pero no guarda ningún rencor hacia el ser humano. Nos queda tanto por aprender de ellos …

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org