Tona

Any de naixement: juny 2011
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Tona és una sènior adorable! Sociable amb altres gossos i amb la gent. Quan va arribar, tenia molta por, però ara quan et veu, mou la cua a tota velocitat. Passeja molt bé i és molt tranqui·la. Busquem una bona llar per ella, no mereix acabar els seus dies a una gàbia. És una velleta molt dolça! Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2011
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Tona es una senior adorable! Sociable con otros perros y con la gente. Cuando llegó, tenía mucho miedo, pero ahora cuando te ve, mueve la cola a toda velocidad. Pasea muy bien y es muy tranquila. Buscamos un buen hogar para ella, no merece terminar sus días en una jaula. Es una viejecita muy dulce! Ven a verla!

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org