Chia

Any de naixement: juny 2017
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

La vàrem recollir a les Franqueses i ningú l’ha reclamat. La Chia és una gossa dolça i molt educada. Passeja al teu costat, mirant l’horitzó i olorant la vida. Una vida que se li escapa tancada en una gàbia la major part del seu dia a dia. Busquem una bona llar per ella, mereix tenir tot l’amor i l’afecte del món. Vols ser tu la seva família?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2017
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

La recogimos en las Franqueses y nadie la ha reclamado. Chia es una perra dulce y muy educada. Pasea a tu lado, mirando el horizonte y oliendo la vida. Una vida que se le escapa encerrada en una jaula la mayor parte de su día a día. Buscamos un buen hogar para ella, merece tener todo el amor y el afecto del mundo. Quieres ser tú su familia?

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org