Ecko

Any de naixement: juny 2015
Sexe: Mascle
Raça: Shar pei
Mida: Mitjà

Vam recollir a l’Ecko a les Franqueses del Vallès i ningú l’ha reclamat. Va arribar molt prim i amb ferides per tot el cos i només acostar-te a ell, ensenyava les dents. Però ja ha començat a confiar en nosaltres. Està més tranquil i comença a fer petons als cuidadors. Estem segurs que en poc temps, serà un gos molt afectuós. Ha de lluitar contra el record de qui li va fer mal, però ho aconseguirà. I amb una família que l’estimi de veritat, tot aquest camí serà molt més fàcil. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2015
Sexo: Macho
Raza: Shar pei
Tamaño: Mitjà

Recogimos a Ecko en las Franqueses del Vallès y nadie lo ha reclamado. Llegó muy delgado y con heridas por todo el cuerpo y sólo acercarte a él, enseñaba los dientes. Pero ya ha empezado a confiar en nosotros. Está más tranquilo y empieza a besar a los cuidadores. Estamos seguros de que en poco tiempo, será un perro muy cariñoso. Debe luchar contra el recuerdo de quien le hizo daño, pero lo conseguirá. Y con una familia que lo quiera de verdad, todo este camino será mucho más fácil. La ayudas?

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org