Granito

Any de naixement: juny 2018
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

Aquesta preciositat busca amor. És un dels nostres gossos potencialment amorosos. Nobles i sensibles que per la seva raça, acostumen a tenir menys oportunitats. Però el Granito és tendre i molt juganer. Passeja súper bé! I aquesta mirada que té… és encisadora. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2018
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Gran

Esta preciosidad busca amor. Es uno de nuestros perros potencialmente amorosos. Nobles y sensibles que por su raza, suelen tener menos oportunidades. Pero el Granito es tierno y muy juguetón. Pasea súper bien! Y esta mirada que tiene … es encantadora.

más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org